Co wiosną, co jesienią? Jedz zgodnie z porami roku

| Dodano: 22 maj 2015 | Dodana przez: Agata Jankowiak

Share

Okładka

Twoja ocena

Jadłospis zgodny z porami roku, czyli o oczyszczaniu organizmu wiosną, lekkich letnich posiłkach, rozgrzewaniu organizmu i zapobieganiu przeziębieniom zimą. Jak troszczyć się o swoje zdrowie? Co jeść, a czego unikać, gdy dokuczają nam określone dolegliwości? Jak dieta wpływa na samopoczucie? O dobroczynnej mocy warzyw i owoców, leczniczych właściwościach ziół, medycynie chińskiej, wegetarianizmie i o tym jak sprawić, by jedzenie było źródłem zdrowia. Sprawdzone rady znanej dietetyczki obficie okraszone przepisami na proste, smaczne i zdrowe dania - brokułowe impresje, zupę z jabłek i pietruszki, fasoladę, dżem ze świeżych jagód i wiele innych.

Źródło: opis wydawcy

Dostępna w

Opinie o: "Co wiosną, co jesienią? Jedz zgodnie z porami roku"

Nowa opinia

Nowa recenzja

Proszę się zalogować

Aby dodawać recenzje oraz zmieniać opisy należy się zalogować.
Jeśli nie masz jeszcze konta:

Adding grade as non logged

Niezalogowani użytkownicy muszą potwierdzić przyznanie oceny dla książki. Jeśli nie chcesz przyznać oceny zamknij to okno, zalogowani użytkownicy nie muszą potwierdzać dodania oceny.

Oceń książkę

Znajdź nas na Facebooku

Partnerzy

Subiektywnie o książkach
Dwumiesięcznik SOFA
Wydawnictwo Psychoskok
Wydawnictwo MG
Kuźnia Literacka
Zażyj Kultury
Fundacja  Polonia Union
Kulturalne rozmowy - Sylwia Cegieła
Sklep internetowy TylkoRelaks.pl
CoCzytamy.pl