Zamień chemię na jedzenie. Nowe przepisy- bestsellerem

Obrazek artykułu
Autorka książki, Zamień chemię na jedzenie. Nowe przepisy. odmieniła spojrzenie na jedzenie, wielu Polaków. Nagle okazało się bowiem, że jeść zdrowo, nie oznacza drogo, a gotowanie wartościowych posiłków, nie musi być karkołomnym zadaniem.

Julita Bator doskonale wie, jak i co jeść. Na własnej rodzinie przetestowała przecież tajniki zdrowego jedzenia, i postanowiła podzielić się receptą na zdrowie, z szerszym gronem. Okazało się przecież, że samodzielnie przygotowane bułeczki orkiszowe są naprawdę smaczne, a małymi kroczkami można dokonać znaczącej rewolucji. Chemiczne dodatki i ulepszacze, uatrakcyjniają jedzenie niskiej jakości, to zdrowe potrafi jednak smakować o wiele lepiej, i co najważniejsze realnie wpływać na samopoczucie.


Wraz z Julitą Bator poznamy tajniki zdrowej kuchni. Pozycja, „Zamień chemię na jedzenie. Nowe przepisy” już stała się bestsellerem, prawdopodobnie również dlatego, że autorka uwzględniła potrzeby czytelników, i pośród 80 przepisów znajdziemy:

-własne pieczywo,
-drugie śniadanie do pracy i szkoły,
-nietypowe potrawy na przyjęcia dla dzieci,
-desery dla łasuchów,
-dania świąteczne.

Od 2 do 10000 znaków

Znajdź nas na Facebooku

Partnerzy

Subiektywnie o książkach
Dwumiesięcznik SOFA
Wydawnictwo Psychoskok
Wydawnictwo MG
Kuźnia Literacka
Zażyj Kultury
Fundacja  Polonia Union
Kulturalne rozmowy - Sylwia Cegieła
Sklep internetowy TylkoRelaks.pl
CoCzytamy.pl