Zamień chemię na jedzenie. Nowe przepisy- bestsellerem
Julita Bator doskonale wie, jak i co jeść. Na własnej rodzinie przetestowała przecież tajniki zdrowego jedzenia, i postanowiła podzielić się receptą na zdrowie, z szerszym gronem. Okazało się przecież, że samodzielnie przygotowane bułeczki orkiszowe są naprawdę smaczne, a małymi kroczkami można dokonać znaczącej rewolucji. Chemiczne dodatki i ulepszacze, uatrakcyjniają jedzenie niskiej jakości, to zdrowe potrafi jednak smakować o wiele lepiej, i co najważniejsze realnie wpływać na samopoczucie.
Wraz z Julitą Bator poznamy tajniki zdrowej kuchni. Pozycja, „Zamień chemię na jedzenie. Nowe przepisy” już stała się bestsellerem, prawdopodobnie również dlatego, że autorka uwzględniła potrzeby czytelników, i pośród 80 przepisów znajdziemy:
-własne pieczywo,
-drugie śniadanie do pracy i szkoły,
-nietypowe potrawy na przyjęcia dla dzieci,
-desery dla łasuchów,
-dania świąteczne.