Poradnik kulinarny Renaty Rusinek-Marszałek „Pyszne ciacho? To nie problem!
Poradnik ten jest doskonałym wyborem, który pozwala na rozwój zarówno początkującym i ciekawskim poszukiwaczom przepisów oraz smaków, jak i tym bardziej zaprawionym w bojach koneserom dzieł wypiekanych. Bogactwo prezentowanych w niej przepisów oraz precyzyjność ich przedstawienia dają możliwość przeprowadzenia dziesiątek kulinarnych eksperymentów, których rezultaty nadawać się mogą i do postawienia przy zwykłej kawie, ale też i do znacznie bardziej wymagającej imprezy okolicznościowej dowolnego typu.
Poradnik kulinarny „Pyszne ciacho? To nie problem!” Renaty Rusinek-Marszałek, dzięki jej konkretnym radom, umożliwia upieczenie i cudeniek oczarowujących prostotą, jak i zapierających dech w piersiach i powalających podniebienie wymyślnych cukierniczych kreacji. To książka, dzięki której stopniowo, nawet najbardziej nieśmiali i niepewni swych możliwości ochotnicy mogą nauczyć się zaklinać piekarnik.