Opinie o książce: "Zamień chemię na jedzenie. Nowe przepisy"

Okładka
Bestselerowa pozycja, w której Julita Bator przedstawia kolejne przepisy na zdrowe i smaczne jedzenie. Kuchnia bez chemii, może bowiem być, prosta i tania.. Autorka książki, "Zamień chemię na jedzenie. Nowe przepisy." odmieniła spojrzenie na jedzenie, wielu Polaków. Testując kolejne dania na własnej rodzinie dowiodła bowiem, że zdrowo może jednoczenie oznaczać, tanio, prosto i smacznie. Pośród osiemdziesięciu całkiem nowych przepisów znajdziemy pomysły na: własne pieczywo, drugie śniadanie do pracy i szkoły, nietypowe potrawy na przyjęcia dla dzieci, desery dla łasuchów, dania świąteczne.

Opinia

Prawdziwe jedzenie

Awatar użytkownika
Wadera
(anonimowy)

Cenna książka kulinarna. W dobie chemicznego konserwowania żywności dostępnej w sklepach ktoś odważył się zaproponować wolne od konserwantów i innych dodatków jedzenie.

29 wrzesień 2014 12:10

Znajdź nas na Facebooku

Partnerzy

Subiektywnie o książkach
Dwumiesięcznik SOFA
Wydawnictwo Psychoskok
Wydawnictwo MG
Kuźnia Literacka
Zażyj Kultury
Fundacja  Polonia Union
Kulturalne rozmowy - Sylwia Cegieła
Sklep internetowy TylkoRelaks.pl
CoCzytamy.pl