Zamień chemię na jedzenie. Nowe przepisy

| Dodano: 26 wrzesień 2014 | Dodana przez: Agata Jankowiak

Share

Okładka

Twoja ocena

Bestselerowa pozycja, w której Julita Bator przedstawia kolejne przepisy na zdrowe i smaczne jedzenie. Kuchnia bez chemii, może bowiem być, prosta i tania.. Autorka książki, "Zamień chemię na jedzenie. Nowe przepisy." odmieniła spojrzenie na jedzenie, wielu Polaków. Testując kolejne dania na własnej rodzinie dowiodła bowiem, że zdrowo może jednoczenie oznaczać, tanio, prosto i smacznie. Pośród osiemdziesięciu całkiem nowych przepisów znajdziemy pomysły na:
własne pieczywo,
drugie śniadanie do pracy i szkoły,
nietypowe potrawy na przyjęcia dla dzieci,
desery dla łasuchów,
dania świąteczne.

Dostępna w

Opinie o: "Zamień chemię na jedzenie. Nowe przepisy"

Opinia

Prawdziwe jedzenie

Awatar użytkownika

Cenna książka kulinarna. W dobie chemicznego konserwowania żywności dostępnej w sklepach ktoś odważył się zaproponować wolne od konserwantów i innych dodatków jedzenie.

29 wrzesień 2014 12:10

Nowa opinia

Nowa recenzja

Proszę się zalogować

Aby dodawać recenzje oraz zmieniać opisy należy się zalogować.
Jeśli nie masz jeszcze konta:

Adding grade as non logged

Niezalogowani użytkownicy muszą potwierdzić przyznanie oceny dla książki. Jeśli nie chcesz przyznać oceny zamknij to okno, zalogowani użytkownicy nie muszą potwierdzać dodania oceny.

Oceń książkę

Znajdź nas na Facebooku

Partnerzy

Subiektywnie o książkach
Dwumiesięcznik SOFA
Wydawnictwo Psychoskok
Wydawnictwo MG
Kuźnia Literacka
Zażyj Kultury
Fundacja  Polonia Union
Kulturalne rozmowy - Sylwia Cegieła
Sklep internetowy TylkoRelaks.pl
CoCzytamy.pl